De Service
Het huren van een villa is in veel opzichten prettiger dan een verblijf in een hotel of appartement.
Er is meer ruimte, meer comfort, meer privacy en meer service. Bovendien is het nog goedkoper ook. Zeker als u met de hele familie een villa betrekt.

De Staf
Dag en nacht staat de staf voor u klaar voor beveiliging en voor service. ‘Beveiliging’ klinkt alsof er op Lombok veel criminaliteit is. Dit is absoluut niet zo.
Het geeft gewoon een veilig gevoel dat uw eigendommen altijd beschermd zijn.
Het huis wordt schoongehouden, uw bedden opgemaakt en de tuin en het zwembad worden onderhouden.
De staf is er wanneer u ze nodig heeft. Ze stellen er een eer in uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zonder uw privacy te verstoren.
Budi
( De Manager )
Atun
( Uw Gastvrouw )
Fauzan
( De Tuinman )
Uw gastvrouw Atun spreekt een beetje Engels, en leert er snel bij.
De tuinman Fauzan spreekt redelijk Engels, maar de manager kan altijd voor u met hen communiceren. De goed Engels sprekende manager Budi is per telefoon bereikbaar en informeert dagelijks of alles naar wens is.
Kosten
De huur van de villa is inclusief salarissen van de staf, elektriciteit, water, gas, lokale belastingen etc. De kosten die voor uw rekening komen zijn de boodschappen.
Linnengoed, handdoeken e.d. zijn vanzelfsprekend aanwezig.
Transport
U kunt de manager een taxi laten bestellen. De prijzen hiervoor zijn bijzonder laag.
Het huren van een scooter/motor is ook mogelijk en zeer aan te raden.
Dit geeft u de ultieme vrijheid en de kosten zijn laag.
Boodschappen
U kunt in Sengigi in meerdere supermarkten terecht voor uw dagelijkse boodschappen.
Ook op de markt kunt u dagelijks terecht en in de grote supermarkten in de stad Mataram. Uiteraard weet de manager alle adressen voor het winkelen.

Een tip: als u aankomt kunt u beter direct langs de supermarkt(en) gaan, zodat u gelijk alles in huis hebt. Een aantal zijn de gehele dag geopend (24 uur).
Uiteraard is in de villa drinkwater aanwezig. Voor de rest moet u zelf zorgen.

Tours en Trips
De manager kan u alles vertellen over het eiland
Lombok is veelzijdig en steeds weer anders.
Tevens kunt u samen met hem tours en trips afspreken.

Enkele aanraders:
Gili-eilanden (koraal, snorkelen) , Kuta-beach , Sasak-dorp, apenbos, watervallen bij de Rinjani, ambachtelijk aardewerk, plantages, komodo-varanen, Rinjani beklimmen, de pas ontdekte watervallen in Gangga.
En het prachtige snorkel-eiland Nanggu.
We beloven u dat u hier meer dan 100 verschillende soorten vis kunt bewonderen tijdens snorkelen in zeer rustig water !!!
En na afloop lekker eten in een van de vele restaurants in Senggigi.
Elke avond is er ook life music in Happy Café. U doet een verzoek en het moet al gek zijn als ze het nummer niet kennen.
Extra service tegen betaling
De volgende services zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar optioneel.
Diner service
Wij kunnen indien nodig een beroep doen op een freelance-kokkin, die voor u zorgt.
Op uw verzoek is deze bij uw aankomst aanwezig in de villa en kunt u samen overleggen wat uw wensen zijn. U kunt hiervoor samen een redelijke prijs afspreken.
De werkzaamheden van de kokkin vallen geheel buiten onze verantwoordelijkheid; zij verzorgt uitstekende maaltijden tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw eigen boodschappen te doen in de supermarkt. Agus kan u hierover informeren.
Pick-up service
Wij kunnen indien u dit wenst zorgen voor vervoer, bij aankomst naar de villa en bij vertrek vanuit de villa. Op uw verzoek is de manager bij uw aankomst aanwezig op de luchthaven om u op te halen. Deze transfer is voor een redelijke prijs en dient u af te rekenen met de manager.
Hij dient hiervoor over uw reisgegevens te beschikken.
Op het reserveringformulier kunt u aangeven of u voor deze extra services kiest bovenop de ruime standaard service.
Telefoon / internet:
Wij adviseren u om een lokale simkaart te kopen in Senggigi, waardoor u zeer goedkoop kunt bellen tegen lokaal tarief. Uw eigen telefoon moet dan wel simlockvrij zijn. De gastvrouw of de manager kunnen voor u ook het woord voeren in het Indonesisch wanneer er bijvoorbeeld een taxi moet komen of een tour geregeld moet worden. Overigens spreken ze bij de centrale van taxibedrijven goed Engels. De taxi's hebben een meter en de kosten zijn laag.

Voor internet kunt u gebruik maken van uw lokale kaart en van de wifiaansluiting in de villa. Ook de meeste restaurants hebben een WIFI-aansluiting. De manager kan tegen vergoeding zorgen voor een datakaart voor de wifi-router in de villa. Deze werkt echter niet optimaal vanwege de plaats van de zendmast.
© Copyright 2019: All rights reserved by Sunset Villa Lombok