Dromen komen uit
op
Dromen komen uit . . .
In de zomer van 2003 hebben wij drie maanden door Indonesië gereisd. We zijn direct verliefd geworden op het land. Vooral op Lombok vind je de prachtige natuur en cultuur in al zijn ongereptheid terug. Door de hartelijkheid van de bevolking voelden we ons er direct thuis.
Zo ontstond bij ons de droom om hier daadwerkelijk een huis te bouwen.
En zie: Sunset Villa is het resultaat! Nu kunnen wij wanneer we maar willen heerlijk genieten en ontspannen op dit prachtige eiland Lombok.
We bouwden Sunset Villa op een berghelling, midden in de natuur, maar dichtbij de gezellige toeristenplaats Senggigi. Vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht. Als je naar links of rechts kijkt zie je de ongerepte tropische natuur op Lomboks berghellingen. Maar als je naar voren kijkt zie je een palmbomenbos, en door de bomen heen schittert de oceaan je tegemoet. In de verte kun je zelfs de bergen van Bali zien.
Wanneer je de ogen sluit hoor je het zachte ruizen van de wind door de palmbomen en het breken van de golven op het strand. En tegen de avond zakt de zon langzaam in de oceaan, een fantastische zonsondergang, vandaar de naam:
Sunset Villa.
Kunt u zich iets mooiers voorstellen ? Wij niet !
Onze droom is daadwerkelijk uitgekomen, en die willen we
graag met u delen.
Daarom is ons paradijsje te huur. Zodat ook u kunt genieten van Lombok in al zijn pracht en glorie.
© Copyright 2019: All rights reserved by Sunset Villa Lombok